Print Icon
 

2.100 ore de îngrijire

4,8* din 5,0*

♡ 25 parteneri ♡

Bună ziua,


Ne pregătim, la fel ca dvs., să ne bucurăm de câteva zile de liniște. Zile în care #stamacasa cu dragii noștri mari și mici.  


În astfel de momente, în care suntem recunoscători pentru cei de lângă noi, dorim să vă transmitem recunoștința celor pe care implicarea dvs. în Campania „Pentru Bunici Singuri” i-a ajutat. 

     

INTERVIU CU DNA. MARIA C.  

Pe dna. Maria C. o știm din ianuarie. O doamnă de 68 de ani, veselă, cu o voce caldă și mereu optimistă. Avea nevoie de ajutor în casă deoarece se deplasează greu iar afară nici nu a mai ieșit de multă vreme. Dna. Mariana P., partenera noastră, are și dânsa 63 de ani și își dorește mult să ajute - atât de mult încât atunci când nu aveam fonduri destule în campanie, dna. Mariana a insistat să ajute în mod voluntar. Din cele 32 de ore de ajutor oferite dnei. Maria, 10 ore sunt dăruite gratuit de dna. Mariana.     


Cum credeți că v-ar descrie în câteva cuvinte cei care vă cunosc?

Dna. Maria: Nu știu. Cred că sunt o persoană bună la suflet, care ajută întotdeauna cât poate. Sunt foarte credincioasă, iar frații mei de credință au o părere bună despre mine pentru că mă știu de mult timp. Sunt văduvă de ani buni și în tot acest timp am căutat să îmi văd de familie și să îmi cresc cei doi băieți minunați pe care îi am. Am trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții, chiar și acum trec, pentru că am probleme de sănătate, dar cu ajutorul lui Dumnezeu merg mai departe.”


Ce apreciați la vizitele partenerei The Care Hub? 

Dna. Maria:  O iubesc mult pe dna Mariana și aș vrea să vină în continuare la mine. Este un om foarte corect, că nici o cafea nu acceptă de la mine. Este foarte atentă și mă simt foarte bine atunci ajunge la mine pentru că este un om deosebit. Știu că are doi copii deosebiți și îmi place mult să stau la povești cu dumneaei. Tare aș vrea să nu îmi mai spună „doamnă” pentru că eu nu sunt o doamnă, sunt doar o femeie bolnavă.


Ce mesaj ați transmite celor care susțin Campania „Pentru Bunici Singuri”?

Dna. Maria: Să nu înceteze să ajute bătrânii, să le dea Dumnezeu multă sănătate și să știe că ajutorul lor este important. Nu toți bătrânii au familia aproape și le este greu din această cauză. Le mulțumesc și îi rog să continue să susțină campania și să îi țină Dumnezeu sănătoși. 


Oare am zis bine?

     

INTERVIU CU DNA. RODICA S.

Dna. Rodica ne-a sunat acum vreo 3 săptămâni. Are 75 de ani și se deplasează greu în urma unei fracturi la picior pentru care a fost operată de 4 ori. Auzise despre campanie și își dorea să o ajutăm cu igiena personală și curățenie în casă. Am reușit, mulțumită dnelor. Aurica și Mihaela, să o ajutăm în aceeași zi iar de atunci continuăm săptămânal. Până acum, dna. Rodica a beneficiat de 14.5 ore de îngrijire.   


Cum credeți că v-ar descrie în câteva cuvinte cei care vă cunosc?

Dna. Rodica: Cred că ar spune că sunt o femeie căreia îi place curățenia în primul rând, în al doilea rând, că nu am fost niciodată capabilă să port dușmănie cuiva, nu mă cert, nu am pretenții. Mereu dacă am putut să ajut omul, mai bine mă lăsam pe mine ultima. De când am început să am probleme de sănătate și a trebuit să fiu operată de patru ori, am învățat să mă descurc singură, să caut, să sun la cine aveam nevoie când era cazul și niciodată nu m-am lăsat. Chiar dacă îmi este foarte greu uneori să mă deplasez, tot am găsit căi cumva să mă îngrijesc, să îmi fac curățenie, să mă sprijin pe mine însămi, dar și pe alții, așa cum am putut.


Ce apreciați la vizitele partenerelor The Care Hub?

Dna. Rodica: Am numai felicitări și doar lucruri bune de spus, atât despre doamne, cât și despre firma dvs.. Nu știu ce făceam fără dumnealor, pentru că nu suport să nu mă spăl regulat. Au venit să mă ajute cu igiena corporală, dar și cu menajul. Au venit în vizită, m-au întrebat ce probleme sunt, ce este de făcut, le-a păsat de starea mea. Fiind operată de mai multe ori, îmi este foarte greu să mă spăl de una singură, iar doamnele Aurica și Mihaela au avut răbdare, au știut cum să mă ghideze, au glumit cu mine și am râs toate, deci am avut o stare foarte bună. Sunt profesioniste în adevăratul sens al cuvântului, jos pălăria pentru tot ceea ce faceți împreună!


Ce mesaj ați transmite celor care susțin Campania „Pentru Bunici Singuri”

Dna. Rodica: Cine cunoaște persoane care chiar au nevoie de un sprijin, să vă sune și să vă roage să îi ajutați. Este mare lucru ceea ce faceți, iar cei care pot să plătească ore pentru alții, să o facă, chiar și 1 leu contează pentru mulți. Și eu la rândul meu când am putut, am mai donat pentru binele altora, fie că erau bani, obiecte, mâncare, nu contează. Știți vorba aceea, fie că ai sau n-ai, cu o mână dacă dai, Dumnezeu te ajută cu două.

     

REZULTATELE CAMPANIEI „PENTRU BUNICI SINGURI”

♡ 20 de oameni ♡ 

♡ au plătit 90 de ore de îngrijire ♡  

♡ din care mai avem de oferit 20 ore ♡  ♡ pentru bunicii singuri din Timișoara 

     

O zi frumoasă și să aveți sărbători liniștite,

Partenerii și echipa The Care Hub

Facebook
LinkedIn
Email